Planlægning og gedigent håndværk har sammen med kvalitet været nøgleordene for
Byggefirma Vestfyn siden etableringen i 1968

★★★★★

Persondatapolitik

 

Politik for behandling og beskyttelse af personoplysninger

Databeskyttelsespolitikken skal hjælpe til at sikre og dokumentere, at Byggefirma Vestfyn beskytter alle personoplysninger i overensstemmelse med betingelserne i persondataforordningen politikken oplyser

også om behandlingen og brugen af de registrerede personoplysninger.

 

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger.

Byggefirma Vestfyn Aps

Skolevej 39, Grønnemose

5560 Aarup

CVR: 21593788

TLF: 64431641

Mail: kontakt@byggefirmavestfyn.dk

 

2. Indsamling af personoplysninger.

De personoplysninger som vi indsamler kan fx omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, firmaadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et tilbud / opgave.

Indsamling af dine personoplysninger sker i nedenstående tilfælde:

• Når du opretter en konto eller på anden måde er i kontakt med Byggefirma Vestfyn Aps

Den e-mailadresse og personlige oplysninger opsamles for at kunne levere den ønskede service til dig.

Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os.

 

3. Anvendelse af personoplysninger.

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

• Administration af konto / profil

• Oversigt over købshistorik

• Statistik

• Bogholderiet i henhold til regnskabsloven.

 

 4. Videregivelse til andre dataansvarlige.

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse det kan dog under visse omstændigheder

og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger

 

5. Overladelse til databehandlere.

Oplysninger til brug for Byggefirma Vestfyn Aps

samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Byggefirma Vestfyn Aps

vegne, fx i forbindelse med regnskabsprogrammer.

Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Byggefirma Vestfyn Aps vegne

og i overensstemmelse med Byggefirma Vestfyn Aps instruks.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan

forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

 

6. Sletning af personoplysninger.

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov

for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor.

 

7. Sikkerhed.

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer

lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder

vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger

 

8. Dine rettigheder.

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig,

dog med visse lovbestemte undtagelser, du har endvidere ret til at gøre indsigelse

mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger

du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger 

du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.

 

9. Tilbagekaldelse af samtykke.

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykke, som du måtte have afgivet til Byggefirma Vestfyn Aps

vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag.

hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på Mail: kontakt@byggefirmavestfyn.dk

 

10. Links til andre websites m.m.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites m.m vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites

eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger når du besøger andre websites, opfordres du

til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

 

11. Ændringer af oplysninger m.m.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig,

ønsker at få adgang til de personoplysninger,

der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer,

kan du rette henvendelse til os på Mail: kontakt@byggefirmavestfyn.dk

 

12. Klageadgang.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger,

kan du kontakte os på Mail: kontakt@byggefirmavestfyn.dk

Ellers kan du også vælge at kontakte Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 Kbh K.

 

13. Kontakt informationer

Byggefirma Vestfyn Aps

Skolevej 39, Grønnemose

5560 Aarup

CVR: 21593788

TLF: 64431641

Mail: kontakt@byggefirmavestfyn.dk




Denne hjemmeside bruger cookies - Accepter - Om cookies