Planlægning og gedigent håndværk har sammen med kvalitet været nøgleordene for
Byggefirma Vestfyn siden etableringen i 1968

★★★★★

Livet er for kort til kedelige huse

 

"Kvalitet er ikke til debat - det er en selvfølge"

Et nyt hus er en investering i et nyt boligmiljø – langt ud i fremtiden.

Derfor er kvalitet ikke noget der er til debat hos os - det er en selvfølge.

 

Byggefirma Vestfyn er et velrenommeret firma, der siden 1968 har specialiseret sig i at bygge individuelle kvalitetsvillaer til mange danske familier. Vi er konstant på jagt efter nye, spændende og forbedrende elementer,

så vi er langt fra færdige med at udvikle os.

 

"Vi bygger huse til familier, der vil bo i deres egen drøm - og ikke en kopi af andres"

 

Minutiøs planlægning er nøglen

Hos Byggefirma Vestfyn bliver intet overladt til tilfældighederne. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er, at alle aftaler er helt på plads, inden byggeriet påbegyndes. På denne måde bliver det lettere at styre økonomien, og hele byggeriet kommer til at glide meget nemmere når først byggeprocessen kører.

 

Udgangspunktet for huset kan komme fra kunden selv. Det kan være i form af løse eller faste idéer, som man har tegnet på papir, tænkt eller set/fotograferet. Sammen tager vi disse idéer og snakker om hvad der er muligt og realistisk i forhold til hvor I har valgt at placere huset. Det er også vigtigt at materialerne korresponderer med hinanden, så byggeriet fremstår flot og stabilt. Det er jer, der vælger materialer, farver, former og nuancer, så huset får jeres helt personlige præg.

 

Byggefirma Vestfyn og vores håndværkere tager ansvaret for alt det grove, og så er det jer, der gør alt det sjove.

 

Vi bygger kvalitetsvillaer til drømmepriser. De huse vi bygger er placeret blandt de absolut bedste villaer på markedet. Det kan kun lade sig gøre idet vi har et indgående kendskab til de rigtige materialer, og gennemtænkte byggeprogrammer, der herved sikrer at du får mest muligt for dine penge.
Vores høje byggekvalitet og design, samt smukke tidsløse arkitektur og godt håndværk sikrer jer en høj husværdi ved evt. gensalg.